HOME IRONMAN WALLPAPER IRONMAN KLEURPLATEN SUPERHELDEN << BACK

Ironman Kleurplaten 1

Meer dan 50 mooie kleurplaten van de Superheld Ironman, een van de superhelden uit de Avenger film. Print of download de Ironman kleurplaten gratis.

Zoek Ironman kleurplaten

Ironman Ironman Ironman Ironman Ironman Ironman
Ironman Ironman Ironman Ironman Ironman Ironman
Ironman kleurplaten :  1 2 3 4 5 Ironman Wallpaper

Ironman Kleurpplaten

Ironman is een Amerikaanse superheldenfilm gebaseerd op de Marvel Comics superheld Ironman. Tony Stark (Downey Jr.) was een technisch wonderkind dat op zijn zeventiende afstudeerde aan het MIT en vervolgens op zijn 21ste het bedrijf van zijn vader overnam. Het bedrijf ontwikkelt wapens. Het maakt van hem een zorgeloze multimiljonair en vrouwenverslinder. Aan sociale contacten heeft hij nooit veel gedaan. De drie mensen in zijn leven die hem nog het naast staan, zijn zakelijke contacten in de vorm van zijn personal assistent Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), zijn rechterhand bij Stark Industries Obadiah Stane (Jeff Bridges) die in Tony's jeugd het bedrijf leidden, en zijn vriend binnen de Amerikaanse krijgsmacht luitenant-kolonel James 'Rhodey' Rhodes (Terrence Howard). Van de gevolgen van zijn wapenontwikkeling- en verkoop ligt Stark niet wakker. Hij denkt dat hij voornamelijk de veiligheid van de Verenigde Staten vergroot door te zorgen dat het zichzelf zo goed mogelijk kan weren, maar neemt nooit tijd om te kijken of dit allemaal wel zo is.

Stark heeft onlangs geholpen Stark Industries' nieuwste wapen te ontwikkelen: de Jericho Missile-clusterbom. Wanneer hij in een humvee stapt om het wapen in Afghanistan te demonstreren, wordt deze aangevallen door de terroristische groep Tien Ringen. Stark raakt hierbij zwaargewond wanneer een bom naast hem afgaat en een aantal scherven hiervan zich in zijn borst boren. Stark wordt door de Tien Ringen ontvoerd, daar ze willen dat hij een nieuwe versie van het wapen voor hen bouwt. Hij weigert in eerste instantie, maar stemt, na gemarteld te zijn, toch in. De Tien Ringen belooft hem in vrijheid te stellen als hun Jericho Missile af is, hoewel Stark weet dat dit een loze belofte is. Stark wordt bij het werk bijgestaan door een medegevangene, Dr. Ho Yinsen. Deze monteert een electromagneet in Starks borst om de granaatscherven weg te houden bij zijn hart.

Terwijl Stark doet voorkomen alsof hij inderdaad een clusterbom maakt voor de terroristen, werken hij en Yinsen aan een speciaal harnas, aangedreven door een miniatuur arc-reactor (een fictieve krachtbron, gemaakt door Stark). Met Stark in het harnas ondernemen de twee een ontsnappingspoging. Yinsen komt hierbij om, maar Stark ontsnapt en doodt op zijn vlucht een aantal terroristen. Hij wordt later opgepikt door de luchtmacht. Stark wordt Ironman

Terug in de Verenigde Staten maakt Stark op een persconferentie bekend dat Stark Industries stopt met de productie van wapens. Hij heeft nu gezien in wiens handen deze allemaal belanden en wil dit niet meer laten voorkomen. Dit laatste maakt hij niet publiekelijk bekend. Officieel was hij in de tijd dat hij was ontvoerd 'op reis'. Stane neemt alleen geen genoegen met Starks voornemen en vertelt hem dat zijn beslissing niet is goedgekeurd door de raad van bestuur.

Stark besluit zich een tijdje terug te trekken uit de publiciteit. Ondertussen werkt hij in het geheim verder aan het harnas waarmee hij ontsnapte in Afghanistan. Hij verbetert het door onder meer het aantal gadgets te vergroten, het een stuk kleiner en praktischer te maken en bestand tegen extreme kou. Tevens maakt hij het onderdeel van de magneet die zijn hart beschermt. Al snel ontdekt hij dat Stane in het geheim Stark Industries-wapens verkoopt aan terroristen. Beseffend wat zijn bedrijf heeft gedaan, gebruikt Tony het harnas om Ironman te worden. Hij vliegt zo naar Afghanistan, waar hij Yinsens dorp redt van de Tien Ringen door hun wapenvoorraden te vernietigen. Dit trekt de aandacht van zowel het Amerikaanse leger als van Starks vriend Rhodes.

Na deze eerste daad laat Stark zijn assistant Potts uitzoeken waar Stark Industries nog meer wapens verkocht heeft, zodat hij deze kan vernietigen voor ze op plek van bestemming aankomen. Pepper ontdekt tijdens haar onderzoek dat Stane oorspronkelijk de Tien Ringen had ingehuurd om Stark te ontvoeren en uit de weg te ruimen. Ze ontdekt tevens dat hij het originele Ironman-pak dat Tony in Afghanistan had gebouwd heeft gestolen om een pak voor zichzelf te maken (en zodoende de superschurk Iron Monger te worden).

In de climax van de film komt het tot een confrontatie tussen Ironman en Iron Monger. Iron Monger gaat ten onder wanneer Stark Potts opdraagt ervoor te zorgen dat de reactor in zijn bedrijf zichzelf opblaast, terwijl Iron Monger boven op het gebouw staat. Daarna maakt Stark publiekelijk bekend dat hij Ironman is tijdens een persconferentie.
Source: Wikipedia

Christmas coloring pages Kerst
kleurplaten
Angry Birds Angry Birds
kleurplaten
Spongebob SquarePants SpongeBob
kleurplaten
Justin Bieber Justin Bieber
kleurplaten
Valentines Day Valentijnsdag
kleurplaten
Dora the Explorer Dora
kleurplaten
Ironman Ironman
kleurplaten
Patrick Star Patrick Star
kleurplaten
Batman Batman
kleurplaten
Spiderman Spiderman
kleurplaten
Superman Superman
kleurplaten
Dragonball Dragonball
kleurplaten
Minnie Mouse Minnie Mouse
kleurplaten
Mickey Mouse Mickey Mouse
kleurplaten
Daisy Duck Katrien Duck
kleurplaten
Donald Duck Donald Duck
kleurplaten
Scrooge McDuck Dagobert
kleurplaten
NFL NFL
kleurplaten
Soccer Voetbal
kleurplaten
Rocket Power Rocket Power
kleurplaten
Tarzan Tarzan
kleurplaten
Lucky Luke Lucky Luke
kleurplaten
The Simpsons De Simpsons
kleurplaten
Sesame Street Sesamstraat
kleurplaten
Shin Chan Shin Chan
kleurplaten
Tom and Jerry Tom and Jerry
kleurplaten
Barbie Barbie
kleurplaten
Lion King Lion King
kleurplaten
Bob the Builder Bob the Builder
kleurplaten
Hulk Hulk
kleurplaten
Harry Potter Harry Potter
kleurplaten
Goofy Goofy
kleurplaten
Easter Paasfeest
kleurplaten
Halloween Halloween
kleurplaten
Thanksgiving Thanksgiving
kleurplaten
Independence Day Onafhankelijkheidsdag
kleurplaten
Yu-Gi-Oh Yu-Gi-Oh
kleurplaten
Go Diego Go Go Diego Go
kleurplaten
Winx Winx
kleurplaten
Assepoester Assepoester
kleurplaten
The Incredibles The Incredibles
kleurplaten
Finding Nemo Finding Nemo
kleurplaten
Cars Cars
kleurplaten
Toy Story Toy Story
kleurplaten
Monsters inc. Monsters inc.
kleurplaten
Up Up
kleurplaten
Coloring Pages for Girls Kleurplaten
voor meisjes