Nickelodeon Familie Maat
Startpagina alle nieuws over de Kids' Choice Awards Onze eigen promotie In de Pers Zo ging het in Engeland Download de leukste kleurplaten
Op basis van het stukje wat Jelle heeft geschreven en het gesprek bij Nickelodeon is de onderstaande biografie over onze familie geschreven. Deze biografie zat ook bij het persbericht.

De familie Maat uit Willemstad
De familie Maat bestaat uit vader Sietse, moeder Dalina, de 11 jarige Laura, de 9 jarige Rose en Jelle. De 7 jarige Jelle heeft zijn 'bijzondere' familie opgegeven voor de 'Nickelodeon Familie' wedstrijd en beschrijft zijn familie als de leukste van Nederland.

Moeder Dalina, de spil van het gezin barst van de creativiteit, heeft een eigen winkel, ontwerpt kleding en geeft workshops. De 41 jarige vader Sietse, marketingmanager en zeer actief in de gemeenschap, houdt van sporten en is altijd wel in voor een grapje. Zusje Laura speelt het liefste gitaar en kan zeer goed voetballen, ze is zelfs topscoorder van haar club. Ze zou alleen iets minder mogen plagen.
Zusje Rose houdt van scouting, gym en is net als haar moeder altijd druk bezig met knutselen.

Jelle gaat het liefste met vrienden naar scouting en is graag op het voetbalveld te vinden, maar vindt spelen op de playstation het 'allercoolst'. Soms urenlang, wat natuurlijk zo nu en dan tot de nodige discussies kan leiden. Zijn grote Nickelodeonheld is SpongeBob. Een gastrolletje in SpongeBob SquarePants ziet hij dan ook wel zitten.

Deze dynamische familie woont in een voormalige grote winkel in Willemstad die vader Sietse omgetoverd heeft tot een geweldig huis. De favoriete bezigheden van het gezin zijn spelletjes spelen maar vooral zingen. Van klassiekers tot de nieuwste muziek, in de auto zingen ze met z'n allen uit volle borst mee. Dankzij de fotografie en filmhobby van vader Sietse ligt de hele familiegeschiedenis volledig vast op tape & disc.
Een goed begin voor wellicht een eigen Nickelodeon cartoon.

Vergeet niet op ons te stemmen !
Klik hier om DIRECT naar de STEM-site te gaan
Naar de Nickelodeon site Op vakantie naar Frankrijk Kijk eens bij onze winkel zyzo Alles over de Hypotheek SpongeBob Coloring Pages
SpongeBob Coloring Pages